Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2020, 8:18
Čas čítania 6:26
Dominik Vetrák

Spider-Man 3, Batman či Thor. Na ktoré komiksové filmy, ktoré v kinách uvidíme do konca roka 2022, sa tešíme najviac?

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Na týchto 10 komiksových filmov sa do konca roka 2022 tešíme najviac.

Komiksové filmy zažili v minulých rokoch obrovský úspech. Ošiaľ okolo marveloviek vyústil v rekordné Avengers: Endgame, ktoré sa stalo najzárobkovejším filmom v dejinách kinematografie.

Vzhľadom na situáciu s koronavírusom, neustále sa zvyšujúci záujem o streamingové platformy, obmedzenia v kinách, strach ľudí navštevovať ich a taktiež mnohé zbankrotované siete kín zrejme môžeme prehlásiť, že Endgame už nič neprekoná. 

Odporúčané
10 najlepších hororov 21. storočia 10 najlepších hororov 21. storočia 22. júna 2020, 13:43

Komiksovky však budú v kinách aj naďalej úspešné. A my sa na ne nesmierne tešíme, keďže nás tie prepojené svety bavia. Najmä Marvel to má s ich MCU (Marvel Cinematic Universe) poriadne vymakané. Nečudo, že v dnešnom rebríčku najočakávanejších komiksových filmov od DC (štúdio Warner) a Marvelu (štúdiá Sony a Disney) majú až 6 zástupcov). 

1. Wonder Woman 1984 – 2. október (r. Patty Jenkins, DCEU)

Jednička Wonder Woman sa ako tak podarila. S hereckým polenom, akým je Gal Gadot, toho režisérka Patty Jenkins dokázala až-až. Našťastie mala poruke charizmatického Chrisa Pinea, ktorého bude mať k dispozícii aj v dvojke. Nejakým spôsobom ožije a budeme si ho užívať aj naďalej. 

Dvojka sa v čase posunie do roku 1984. Hlavnou záporáčkou bude Cheetah (Kristen Wig), pričom Diane zavarí aj postava herca Pedra Pascala. Prvé trailery boli nesmierne štýlové a bavili nás, no netreba zabúdať, že to sme všetci hovorili aj o Suicide Squad.

V každom prípade sa tešíme. Ak sa budú tvorcovia vyvarovať chýb z jednotky, môžeme sa dočkať výborného letného blockbusteru, ktorý však pre koronavírus dorazí až na jeseň (ak sa filmy nebudú odkladať aj naďalej). 

2. Black Widow – 6. november (r. Cate Shortland, MCU)

Druhú ženskú sólovku od Marvelu sme už dávno mali vidieť. Všetko sa však presúva na neskôr. Zaujímavé bude sledovať, ako Marvel vyrieši reklamnú kampaň. Uvidíme nové trailery s novými zábermi, alebo len tie staré a inak prestrihané?

Odporúčané
Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI 24. januára 2024, 9:30

Black Widow sa vo filme postaví Taskmasterovi. Ten je žoldnierom a v komiksoch patrí k najlepším bojovníkom najmä vďaka superrýchlym reflexom. Táto schopnosť mu umožňuje zapamätať si a dokonale napodobniť pohyby svojich protivníkov, pričom ich dokáže aj predvídať.

Príbeh sa bude odohrávať medzi udalosťami Civil War a Infinity War. V podstate uvidíme, čo robila Black Widow medzi tým, ako ju našli a pred útokom Thanosa. Niektorí očakávajú aj to, že sa na pár sekúnd ukáže aj Iron Man. Black Widow bude poriadne nadupaná, akčná komiksovka. Popri Scarlett sa objavia aj Florence Pugh, Rachel Weisz či David Harbour. Práve Pugh sa stane novou Black Widow po tom, čo Natasha zomrela v Avengers: Endgame.

3. Venom 2 – 25. jún 2021 (r. Andy Serkis, Sony/Marvel)

Tom Hardy si postavu Venoma poriadne užíval. My sme si ho v kinách už užívali o čosi menej. Venom bol len jemne nadpriemerný film, ktorý ťažil zo zábavných postáv, vtipných scén, podarenej akcie a hrdinu ako takého. Aj také filmy však občas padnú vhod, a tak sa tešíme na pokračovanie, ktoré má byť ešte šialenejšie. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 86323 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Na aký animovaný komiksový film by si sa mal tešiť
  • Ktorý animák pripravuje revolučnú technológiu
  • Ktoré pokračovania úspešných komiksoviek nie sú až také očakávané
  • Aké postavy uvidíme v Thorovi 4
  • V akom filme by sa mohol ukázať mladší Thanos
  • Ktorí herci stvárnia aké postavy v sólovke Batmana
  • Ktorý predošlý Batman sa má ukázať v plánovanom DCEU filme
Domov
Zdieľať
Diskusia