Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2020, 22:47
Čas čítania 0:38
Matej Krajčovič

Prípad zmiznutej 3-ročnej Madeleine opäť žije, nemecká polícia prehľadáva pozemok pri Hannoveri

NEWS MADELEINE MCCANN
Uložiť Uložené

Dievčatko zmizlo z dovolenkového rezortu v Portugalsku pred 13 rokmi.

Nemecko opäť žije prípadom zmiznutej 3-ročnej Madeleine McCannovej, ktorá ešte v roku 2007 bez stopy zmizla z hotelovej izby v Portugalsku, kde bola na dovolenke so svojimi rodičmi.

Polícia podľa DW aktuálne prehľadáva pozemok a záhradu materskej školy v Hannoveri. Akcia, do ktorej sú zapojené aj ťažké mechanizmy s prípadom bezprostredne súvisí, potvrdila prokuratúra. Reportér Sky News videl, ako forenzní experti odstraňujú celé stromy. 

Madeleine aj jej rodičia sú Briti, no prípad z portugalského dovolenkového rezortu vzbudil celosvetovú pozornosť. 

Odporúčané
Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším 7. augusta 2019, 17:13

Práve nemecká polícia už v júni tohto roka uviedla, že s prípadom spája 43-ročného Cristiana B. z mesta Kiel, ktorý bol už v minulosti dvakrát usvedčený so „sexuálneho kontaktu s maloletými dievčatami“

Médiá, pochopiteľne, špekulujú, že Madeleine pred 13 rokmi uniesol on, nie je však jasné, či sa tak naozaj stalo a či sa dôkazy podarí nájsť v Hannoveri. Christian B. každopádne dlhé roky žil práve v Praia da Luz, kde dievčatko zmizlo a Kiel je od škôlky vzdialený len 70 kilometrov.. 

Domov
Zdieľať
Diskusia