Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2020, 17:58
Čas čítania 0:32
Tina Hamarova

Včera na túre, dnes na trojkolke. Prezidentka Zuzana Čaputová pokračuje v akčnej dovolenke

ZAUJÍMAVOSTI VYSOKÉ TATRY ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Bohvie, či jej ochrankári stíhali.

Prezidentka Zuzana Čaputová pokračuje vo svojej dovolenke po Slovensku, z ktorej každý deň zverejňuje na sociálne siete milé fotografie. Kým v sobotu „rozbila internet“ zaľúbenou fotkou so svojím novým priateľom Jurajom Rizmanom, v nedeľu zverejnila akčnú fotku na trojkolke. 

„Náš rodinný dovolenkový víkend vo Vysokých Tatrách pokračoval výletom k Skalnatému plesu a na Lomnický štít. Výhľad bol trochu zastretý oblakmi, ale stretla som tam skvelých odborníkov zo SHMÚ a z Astronomického ústavu SAV. Podelili sa s nami o veľmi zaujímavé informácie o sledovaní počasia, zmene klímy, či erupciách na Slnku. Časť cesty sme sa zviezli na trojkolkách,“ napísala na Facebook Zuzana Čaputová. 

Odporúčané
Máme zaľúbenú prezidentku. Zuzana Čaputová ukazuje priateľa na romantických fotkách z divadla či Vysokých Tatier Máme zaľúbenú prezidentku. Zuzana Čaputová ukazuje priateľa na romantických fotkách z divadla či Vysokých Tatier 25. júla 2020, 19:06

Dovolenku po Slovensku absolvuje prezidentka so svojimi dvomi dcérami, spomínaným partnerom Jurajom Rizmanom a ďalšími priateľmi. 

Okrem novej lásky zaujal ľudí na Facebooku aj nový strih Čaputovej mladšej dcéry Emmy, ktorá stavila na strapatý krátky „pixie“ účes.

Domov
Zdieľať
Diskusia