Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2020, 19:06
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Máme zaľúbenú prezidentku. Zuzana Čaputová ukazuje priateľa na romantických fotkách z divadla či Vysokých Tatier

NEWS DOVOLENKA ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Zuzana Čaputová sa na letnú dovolenku vybrala do Vysokých Tatier.

Od mája tohto roku sa v kuloároch šepkalo, že prezidentka Zuzana Čaputová má po svojom boku nového partnera. Tieto správy sa nakoniec potvrdili a novým priateľom našej hlavy štátu sa nestal nikto iný ako Juraj Rizman.

Rizman, ktorý v minulosti pôsobil ako šéf slovenskej pobočky organizácie Greenpeace, člen občianskeho združenia Via Iuris, aj ako dlhoročný aktivista, padol prezidentke do oka a po niekoľkých týždňoch bolo jasné, že nemá zmysel vzťah skrývať.

Odporúčané
Prezidentka Zuzana Čaputová podporila dnešný Dúhový PRIDE. Praje si tolerantnú krajinu, kde nikto nemusí skrývať svoju identitu Prezidentka Zuzana Čaputová podporila dnešný Dúhový PRIDE. Praje si tolerantnú krajinu, kde nikto nemusí skrývať svoju identitu 25. júla 2020, 14:28

Zuzana Čaputová preto svojho nového partnera začala brať na čoraz viac akcií. Slovákom sa naskytol pohľad na zaľúbenú dvojicu začiatkom júla, keď samotná prezidentka pridala niekoľko fotografií z divadelného predstavenia, na ktorom už usmiaty pár sedel pri sebe.

Domov
Zdieľať
Diskusia