Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2020, 20:53
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Aktualizované: Slovenka sa na Instagrame natočila, ako uháňa 220 km/h cez Prešov v luxusnom aute. Čo na to polícia?

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Žena prekročila maximálnu povolenú rýchlosť a zároveň pri tom pravdepodobne držala mobil v ruke.

Slovenka Sofia sa na Instagrame chválila, ako šoféruje luxusné auto, kde v zábere zároveň máme možnosť vidieť aj tachometer a mesto Prešov. V tomto meste podľa ostatných fotiek na profile aj pôsobí. Žena zachytáva, ako postupne pridáva až na 220 km/h a aj keď nie je zrejmé, aká je maximálna povolená rýchlosť na tomto úseku, isté je, že podľa predpisov nejazdila. 

Okrem samotného prekročenia rýchlosti sa dá zároveň predpokladať, že sa počas nebezpečnej jazdy venovala aj svojmu telefónu, na ktorý video natočila, keďže záber pochádza z perspektívy prvej osoby. Aj keď, samozrejme, môže tvrdiť, že vedľa nej niekto sedel a pomohol jej priznať sa k dopravnému priestupku. Pravdou zostáva, že aj za týchto okolností by ju druhá osoba pri obzvlášť riskantnom šoférovaní vyrušovala a existovala vysoká hrozba, že spôsobí dopravnú nehodu.

Čerešničkou na torte je samotný popis videa. „A niektoré veci si kúpiš len za peniaze,“ napísala Sofia, pričom sa nájde pravdepodobne veľa ďalších ľudí, ktorí by dokázali za pomoci výrokovej logiky vetu otočiť – existuje aspoň jedna vec, ktorú si človek za peniaze nikdy nekúpi. 

Odporúčané
Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka 15. marca 2024, 10:00

Vyjadrenie Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove: Predmetný podnet bol zaslaný na príslušný Okresný dopravný inšpektorát v Prešove, ktorý v danej veci bude vykonávať objasňovanie“.

File from iOS (1)

Watch "File from iOS (1)" on Streamable.

Domov
Zdieľať
Diskusia