O tom, ako Roxor vznikal a čo vlastne urobil preto, aby sa stal jedným z najlegendárnejších bratislavských podnikov, v Podgaste porozprával jeho majiteľ Michal Ščevlík.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Ako sa bakalár aplikovanej informatiky rozhodol, že začne robiť burgre
- Čo si Michal myslí o najväčších konkurentoch Roxoru a či ho nejako inšpirujú
- Zoznam ingrediencií, z ktorých si môžete urobiť legendárnu roxorovskú omáčku aj sami doma
Michal Ščevlík založil Roxor Burger & Beer a behom pár mesiacov z neho urobil jeden z najkultovejších bratislavských podnikov. Roxor sa stal mimoriadne obľúbený medzi scestovanými domácimi, ktorí mali zrazu v Bratislave burger porovnateľný s tými najlepšími, ktoré ochutnali vo svete. Ale ocenila ho aj široká verejnosť a turisti, vďaka čomu dlhodobo kraľuje aj na Tripadvisore. O tom, čo vlastne Michal vedel o burgroch, keď Roxor zakladal a čo sa o nich naučil o mnoho rokov neskôr, porozprával v tejto epizóde najobľúbenejšieho gastronomického podcastu Podgast.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.