Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2020, 7:19
Čas čítania 0:22
Viktor Kniš

Poznajú mladí Slováci legendy televízie z 90. rokov ako Majster N alebo Kakaovníci?

REFRESHER
Uložiť Uložené

V dnešnej ankete sa Becca pýtala mladých Slovákov v bratislavských uliciach, či poznajú televízne osobnosti, ktoré začínali v zábavných a detských reláciách v 90-tych rokoch. Sleduj, ako to dopadlo.

 

Pre mnohých Slovákov narodených v tomto miléniu už môže byť problém spoznať legendy televízie, ktoré nás kedysi zabávali ešte pred tým, než sme spoznali čaro internetového pripojenia. Aj tí starší možno majú problém rozpomenúť sa na samotné relácie, ktoré by dnes dokázali produkcie napodobniť len veľmi ťažko, ale aj samotných hlavných aktérov. 

Spomenieš si ešte na Kakaovníkov, Ďura Mokrého či Joža Pročka alebo Majstra N, bez ktorých sme si nevedeli predstaviť konkrétne dni v týždni? My sme sa vybrali do bratislavských ulíc, s fotkami týchto notoricky známych osobností, aby sme vyskúšali našich respondentov. 

Odporúčané
Nerieš: Najhoršie je, že aj keď raperi kopírujú, ľuďom je to jedno (Rozhovor) Nerieš: Najhoršie je, že aj keď raperi kopírujú, ľuďom je to jedno (Rozhovor) 12. júla 2020, 19:17
Domov
Zdieľať
Diskusia