Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2020, 19:17
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Nerieš: Najhoršie je, že aj keď raperi kopírujú, ľuďom je to jedno (Rozhovor)

REFRESHER NERIEŠ
Uložiť Uložené

So slovenskou rapovou skupinou sme sa porozprávali o ich najnovšom albume OK, ale aj o začiatkoch a kradnutí hudby.

Nerieš vydali pred pár mesiacmi úspešný projekt OK, s ktorým už obiehajú aj slovenské kluby a festivaly, aj keď to mali v pláne už pred letom. Našťastie si našli čas, aby navštívili našu Refresher obývačku, kde ich Šajmo vyspovedal otázkami nielen o najnovšom albume. Dozvieš sa tiež, ako sa chalani dali dokopy so Separom a Damem a ako vznikol ich obrovský hit 10 minút slávy, ktorý má na YouTube už 15 miliónov pozretí. 

Matej Straka a Gabryell prezradili, aký majú názor na aktuálne kauzy týkajúce sa kradnutia hudby, dozvedeli sme sa však čosi viac aj o ich tvorivom procese a vysvetlili nám, ako vnímajú svoje postavenie ako hudobníci voči fanúšikom, o čom nahrali aj skladbu Nie som tvoj hrdina. 

Odporúčané
Trvalý pobyt v Dubaji, vinárstvo, trénoval Végha a vybavoval veci pre Kočnera. Kto je Norbert Bödör? Trvalý pobyt v Dubaji, vinárstvo, trénoval Végha a vybavoval veci pre Kočnera. Kto je Norbert Bödör? 6. júla 2020, 17:55

Postupne sme takto prešli takmer všetky skladby z albumu, taktiež sme sa porozprávali o tvorbe klipov, ktoré sú dnes nevyhnutnosťou pre každého, kto sa chce stať áčkovým raperom. Dozvieš sa, koľko investovali do najdrahšieho vizuálu a prečo sa dnes smejú, že niektoré klipy ich stáli len 300 eur.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia