Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2020, 10:16
Čas čítania 0:21
Daniel Mikolášik

MAPA: Odtiaľto pochádzajú noví nakazení koronavírusom. Väčšina je z východného Slovenska

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Najviac nových prípadov je z okresu Sabinov.

Za posledných 24 hodín pribudlo na Slovensku 8 nových prípadov koronavírusu. Počas soboty laboratóriá otestovali 960 ľudí. Dohromady slovenské laboratória od vypuknutia pandémie vykonali už takmer 230-tisíc testov, pričom 1 901 z nich bolo pozitívnych.

Odporúčané
Na Slovensku od včera pribudlo 8 nových prípadov koronavírusu. Laboratóriá však testovali podstatne menej Na Slovensku od včera pribudlo 8 nových prípadov koronavírusu. Laboratóriá však testovali podstatne menej 12. júla 2020, 9:33

Z celkového počtu nových nakazených pochádza väčšina prípadov z oblasti východného Slovenska. Dominuje okres Sabinov s tromi prípadmi, po ňom nasleduje Čadca s dvomi, rovnaký počet evidujú aj v okrese Prešov a jeden nový nakazený pochádza z okresu Svidník

Aktuálne je 7 pacientov hospitalizovaných v nemocnici: traja na infektológii, traja na JIS-ke a jeden pacient na oddelení pľúcnej ventilácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia