Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2020, 11:20
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Arogantný sociopat a klamár, ktorý podvádzal pri skúškach na vysokú školu. O Trumpovi napísala knihu jeho neter – psychologička

NEWS DONALD TRUMP
Uložiť Uložené

Donald Trump je kontroverzným americkým prezidentom, ktorý od svojho nástupu do funkcie polarizuje spoločnosť aj mimo Spojených štátov. Čo o ňom povedala odborníčka a zároveň blízka členka rodiny?

Klinická psychologička Mary Trump je neterou jedného z najmocnejších mužov na planéte. Z titulu svojej práce napísala knihu, v ktorej podrobne popisuje mentálny svet svojho strýka – Donalda Trumpa.

Chvíľu sa rodina prezidenta snažila vydanie knihy blokovať, nepodarilo sa im to však. CNN (a ďalšie americké médiá) teraz pred celým svetom citujú niekoľko zaujímavostí z knihy, ktorá je tesne pred oficiálnym vydaním. To by malo prísť v druhej polovici júla.

Odporúčané
Šiesti ľudia z tímu Donalda Trumpa majú koronavírus. Americký prezident má ešte jeden väčší problém Šiesti ľudia z tímu Donalda Trumpa majú koronavírus. Americký prezident má ešte jeden väčší problém 21. júna 2020, 12:29

Slaboch s krehkým egom

Kniha dostala veľavravný názov, ktorý v slovenskom preklade znie Príliš veľa a nikdy dosť: Ako moja rodina stvorila najnebezpečnejšieho muža sveta.

Domov
Zdieľať
Diskusia