Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2020, 12:30
Čas čítania 1:05
Viktor Kniš

Toto je najlepšie zarábajúci športovec na svete. V 24 rokoch podpísal zmluvu na pol miliardy, nehrá futbal ani hokej

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vo februári 2020 priviedol Kansas City Chiefs k zisku Super Bowlu po 50 rokoch a teraz sa dočkal hviezdneho kontraktu na 10 rokov, počas ktorých zarobí viac ako 450 miliónov dolárov.

Keď Patrick Mahomes vo februári 2020 priviedol svoj klub Kansas City Chiefs po 50 rokoch k zisku Super Bowlu, ešte netušil, že ho čaká hviezdny kontrakt.

24-ročný quarterback aktuálne predĺžil zmluvu so šampiónom NFL o desať rokov a to až do konca sezóny 2031. „Zostávam s týmto klubom,“ potvrdil informácie médií Mahomes na Twitteri.

 Počas najbližšej dekády zarobí minimálne 450 miliónov amerických dolárov, ak si pripočíta aj bonusy, polepší si až o 503 miliónov dolárov.  

„Podpísali sme Patricka Mahomesa na ďalších desať rokov. Keďže mal zmluvu do roku 2022, bude u nás ešte ďalších dvanásť sezón,“ napísali predstavitelia Chiefs na twitteri.

Domov
Zdieľať
Diskusia