Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2020, 12:21
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

Víťazka SuperStar Barbora Piešová: Neverím na koronavírus. To je ako veriť v Ježiška, nikdy som to nevidela

OSOBNOSTI SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Bývala zváračka okien po skončení speváckej šou perlí takmer v každom rozhovore.

Víťazka tohtoročnej speváckej šou SuperStar Barbora Piešová je známa aj tým, že je spontánna, bezprostredná a servítku si pred ústa rozhodne nedáva. 19-ročná speváčka pochádzajúca z Poruby nám to niekoľkokrát potvrdila predovšetkým v priebehu súťaže, no svedčia o tom aj jej kontroverzné vyjadrenia po skončení SuperStar.

Odporúčané
Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov 10. mája 2020, 12:50

V nedávnom rozhovore pre Nový Čas perlila takmer v každej vete. Bývala zváračka okien uviedla napríklad aj to, že nikdy nejedla zeleninu a ovocie a ani to nemá v pláne. Zemiaky vraj konzumuje jedine vo forme čipsov alebo hranolčekov, dodala však, že musia byť čerstvé, pretože keď vychladnú, sú už potom vraj „spotené“.

Domov
Zdieľať
Diskusia