Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. júna 2020, 14:47
Čas čítania 0:43
Tímea Krauszová

24-ročný fetišista kradol sandále, pretože ho vzrušovali. Napokon ho chytila polícia

NEWS FETIŠ
Uložiť Uložené

Muž sa ku všetkému priznal a na súd čaká v cele.

Theerapat Klaiya, 24-ročný mladík z Thajska, aktuálne sedí v policajnej cele. Dostal sa tam vlastnou vinou, pretože opakovane kradol v okolí. Pri jednom z nočných výletov ho zachytila bezpečnostná kamera, pri vypočúvaní muž nič nezaprel. Keď prehľadali jeho dom, našli všetko, čo sa mu podarilo nakradnúť. Nešlo však o drahokamy či luxusnú elektroniku – muž si doslova zgustol na sandáloch a šľapkách.

Odporúčané
Pocit, že niekomu úplne a bezvýhradne patrím, ma viac uspokojí ako sex samotný. Vyspovedali sme Slovákov, ktorí obľubujú tvrdý sex Pocit, že niekomu úplne a bezvýhradne patrím, ma viac uspokojí ako sex samotný. Vyspovedali sme Slovákov, ktorí obľubujú tvrdý sex 31. mája 2020, 12:02

Ukradol 126 párov sandálov a uspokojoval sa nimi

Svoju zbierku postupne rozširoval v priebehu dvoch rokov. Doma mal šľapky či sandále v rôznych veľkostiach a farbách, sexuálne ho vraj vzrušovali. Všetky boli zjavne znosené. Ku krádežiam sa bez okolkov priznal. Polícii tiež prezradil, že po niekoľkých hodinách nosenia šľapiek sa s nimi maznal a bozkával, vyzliekal sa a trel si ich o telo predtým, než s nimi mal sex.

Okrem krádeže tiež porušil večierku, ktorá v Thajsku pre pandémiu koronavírusu platí. Podľa polície to nebol jeho prvý podobný prečin: minulý rok ho chytili v inom okrese tiež za krádež topánok. Na verdikt súdu si počká v policajnej cele.

Domov
Zdieľať
Diskusia