Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2020 o 18:04
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Drake zachraňuje situáciu po tom, čo sa na verejnosť dostala skladba, v ktorej nazýva Kylie Jenner svojou „bokovkou“

NEWS DRAKE KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Fanúšikovia šíria staršiu skladbu, ktorá sa na verejnosť nedostala oficiálnou cestou.

Na instagramovom účte Night Owl Live sme mali možnosť počuť jednu z nezverejnených skladieb v podaní Drakea a Futurea, kde prvý menovaný zarapoval aj pre mnohých kontroverzné riadky: „Yeah, I’m a hater to society. Real sh*t, Kylie Jenner, that’s a side piece/Yeah, I got 20 motherf*ckin’ Kylies.“ 

Samozrejme, fanúšikov tieto slová nenechali chladnými, keďže z nich vyplýva, že Drake znevažuje jednu z najslávnejších instragrameriek, modeliek a podnikateliek na svete. Netrvalo dlho a poslucháči vypátrali ešte staršiu verziu rovnakej nezverejnenej skladby, kde podobné slová ako Drake rapoval o Kylie Jenner aj Future. 

Drizzy sa pokúsil situáciu zachrániť aspoň cez sociálnu sieť, kde pridal príspevok o tom, že cieľom skladby v žiadnom prípade nebolo zosmiešňovať Kylie Jenner ani žiadne ďalšie modelky vrátane Gigi Hadid alebo Kendall Jenner, ktoré v skladbe spomína. Drake ďalej skonštatoval, že skladba nikdy nemala uzrieť svetlo sveta, Night Owl Sound však išiel príliš hlboko v katalógu jeho skladieb s blízkym kamarátom Futurom. 

Kanadský raper dodáva, že posledné, čo by si v živote prial je, aby sa niektorý z jeho blízkych priateľov cítil, že k nemu pristupuje neúctivo. Samotné modelky sa k situácii nevyjadrili, samotný fakt, že skladba nikdy neuzrela svetlo sveta oficiálnou cestou, je však snáď dostatočným dôkazom, že to Drizzy nemyslel úplne vážne. 

Drake zachraňuje situáciu po tom, čo sa na verejnosť dostala skladba, v ktorej nazýva Kylie Jenner svojou „bokovkou“
Zdroj: instagram.com/champagnepapi
Domov
Zdieľať
Diskusia