Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2020, 12:48
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Tom Hardy chystá hneď dva nové seriály. Jeden z nich natočí tvorca Taboo a Peaky Blinders

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

Tom Hardy pracuje na dvoch seriálových novinkách.

V rozhovore pre Collider nám Josh Trank oznámil, že chystá nový seriál, ktorý bude produkovať spoločne s Tomom Hardym. Ten si v ňom aj zahrá, a to po tom, čo stvárnil hlavnú rolu v Trankovom poslednom filme Capone. Snímka sa mu vôbec nepodarila, ako sa môžeš dočítať v našej recenzii, a tak na jeho novinku momentálne naozaj nie sme zvedaví. Z nejakého dôvodu s ním ale Hardy chce spolupracovať znova, a tak sa dočkáme príbehu o vzniku CIA.

Odporúčané
Recenzia: Al Capone v podaní Toma Hardyho kadí do plienok, slintá a trápia ho halucinácie. Mal by si film vidieť? Recenzia: Al Capone v podaní Toma Hardyho kadí do plienok, slintá a trápia ho halucinácie. Mal by si film vidieť? 13. mája 2020, 16:26

Seriál sa zameria aj na Fidela Castra, Kubu a súboj komunizmu s kapitalizmom. Trank tvrdí, že vyrozpráva príbeh takou formou, aká ešte vo filmoch či seriáloch nebola. Oveľa viac nás však zaujíma Hardyho druhý seriálový projekt. Volá sa Great Expectations a Deadline informuje, že vznikne pod hlavičkou BBC a FX. Produkovať má Ridley Scott a Tom Hardy, pričom seriál vytvorí Steven Knight (Peaky Blinders, Taboo).

Domov
Zdieľať
Diskusia