Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2020, 16:26
Čas čítania 1:58
Dominik Vetrák

Recenzia: Al Capone v podaní Toma Hardyho kadí do plienok, slintá a trápia ho halucinácie. Mal by si film vidieť?

FILMY A SERIÁLY FILMY 2020 TOM HARDY
Uložiť Uložené

Capone je novým gangsterským filmom, v ktorom toho ale veľa gangsterského neuvidíš.

Režisér a scenárista Josh Trank to nemal ľahké. Po obrovskom úspechu jeho sci-fi Chronicle prišla Fantastická štvorka, ktorá úplne prepadla. Trankovi zrušili pripravovaný Star Wars film o Boba Fettovi a na istý čas sa utiahol do úzadia. Jeho ďalším počinom mal byť film o Al Caponeovi. Po dlhých rokoch sme sa ho konečne dočkali a som úprimne rád, že som sa naň nemusel vybrať do kina.

Odporúčané
10 najočakávanejších hier leta 2020. Kvôli týmto hrám sa oplatí kúpiť si konzolu 10 najočakávanejších hier leta 2020. Kvôli týmto hrám sa oplatí kúpiť si konzolu 12. mája 2020, 12:30

Trankov film nie je gangsterka a nie je to ani tradičný biografický film. Capone, predtým nazvaný Fonzo, čo obsahu filmu sedelo niekoľkonásobne viac, zachytáva posledný rok života niekdajšieho kráľa podsvetia v Chicagu. Caponeho sledujeme po prvej mŕtvici. Má problémy s pohybom, ťažko sa mu komunikuje a jeho zdravotný stav sa zhoršuje. 

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia