Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2020, 9:23
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Vždy má čas na lásku, ako keby bol prvý máj. Saul z KHANS vydáva novinku

NEWS KIM ČONG-UN
Uložiť Uložené

Člen FCK THEM sa pripomína novým videoklipom s názvom Moment.

Podľa komentujúcich pod najnovšou skladbou Saula je mladý člen FCK THEM slovenský The Weeknd. On sa však pravdepodobne nechce podobať na nikoho a chce byť sám sebou.

Novinka Moment patrí medzi charakteristickú tvorbu mladého interpreta zo skupiny KHANS, skúša na nej však aj nové spevácke polohy a fanúšikov domáceho rapu poteší v prvom rade videoklip, ktorý je na míle vzdialený od toho, na čo sme zvyknutí.

Nekonajú sa horiace sudy ani bratislavské podchody, režisér Adam Rohal so svojím tímom doručili divákom skôr krátkometrážny retro film, do ktorého Saul ako hlavný protagonista autenticky zapadol. 

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral dvorný beatmaker Nuri, ktorý bol nedávno jedným z aktérov ostro sledovaných pretrasov na domácej scéne. Dnes je však už situácia opäť pokojná a každý pokračuje vo vlastnej ceste. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia