Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2020, 14:45
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Kanye West kúpil za 225-tisíc dolárov dom, v ktorom vyrastal, takto skromný príbytok vyzerá

KULTÚRA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Raper sa vracia k svojmu detstvu nenápadnou akvizíciou z posledných dní. Zatiaľ nie sú zrejmé jeho plány s rodným domom v Chicagu.

Kayne West sa len pred pár dňami oficiálne zaradil do rebríčka miliardárov magazínu Forbes a už má na konte aj prvú investíciu, ktorá má však pre neho skôr nostalgický charakter. Za 225-tisíc dolárov totiž kúpil dom, v ktorom vyrastal.

Nehnuteľnosť bola ešte pred pár rokmi predmetom sporu s jeho bývalým blízkym spolupracovníkom, ktorý z nej chcel spraviť „inkubátor umenia,“ dnes je však už podľa portálu WGN majiteľom slávny raper a údajne má v pláne investovať ďalších 60-tisíc do rekonštrukcie. 

Priamy zámer kúpy domu v Chicagu síce známy nie je, dá sa však predpokladať, že má pre Kanyeho v prvom rade citovú hodnotu. Jeho mama kúpila dom ešte v osemdesiatych rokoch a v roku 2004 ho predala. Fanúšikovia však majú možnosť vidieť, kde ich obľúbený interpret strávil detstvo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia