Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2020, 6:52
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Kali si už nič nemusí dokazovať, Supreme mikinu mu neperú rodičia. Počúvaj novinku o tom, čo ho baví

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali vydáva nový singel aj s videoklipom, v ktorom dodržiava bezpečný odstup. Počúvaj pozitívnu novinku.

 

U Kaliho sme na intenzívnu kadenciu nových skladieb zvyknutí, nie je preto veľkým prekvapením, že sa pár mesiacov po vydaní albumom Dovi, dopo pripomína novým singlom. Ten dostáva názov Baví nás a je klasickou pozitívnou záležitosťou, akých už obľúbený raper vyprodukoval niekoľko. Tentokrát konštatuje aj to, v čom sa od svojich kolegov zo scény líši a taktiež prezrádza, že aj keď si niekedy potrpel na číslach, dnes tomu tak už nie je. 

Text nepíše v prvej osobe, ale v tretej, hovorí teda za celú svoju crew, ktorá s nim posledné roky zažila obrovské úspechy vrátane vypredania prakticky akéhokoľvek koncertného priestoru kdekoľvek na Slovensku a v Česku. 

Aj napriek dávnejším náznakom o možnom konci kariéry nabral Kali druhý dych a je len otázkou pár hodín, kedy jeho poslucháči opäť novinku pretlačia na prvé miesto v YouTube trendoch. O videoklip sa v tomto prípade postarali chalani z A-team a hudobnú produkciu doplnil dvorný Peter Pann. 

Odporúčané
Je čas byť tatkom, nie iba párty boss. Kali rapuje z vozíčka ako dôchodca, zachraňuje ho špeciálna medicína od Čis Tho Je čas byť tatkom, nie iba párty boss. Kali rapuje z vozíčka ako dôchodca, zachraňuje ho špeciálna medicína od Čis Tho 16. februára 2020, 21:25
Domov
Zdieľať
Diskusia