Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2020, 21:25
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Je čas byť tatkom, nie iba párty boss. Kali rapuje z vozíčka ako dôchodca, zachraňuje ho špeciálna medicína od Čis Tho

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali vydáva nový klip, v ktorom účinkujú aj jeho kamaráti.

Kali nezaháľa a predstavuje ďalší videoklip zo svojho veľmi úspešného albumu Ale ne, ktorý je zatiaľ posledným vydaným projektom z jeho dielne. 

Podobne ako väčšina jeho kolegov, aj on si dal v úvode roka krátku koncertnú pauzu, aby si oddýchol po intenzívnych 12 mesiacoch a mohol tak tráviť ešte viac času so svojou rodinou, ktorej v súčasnosti venuje väčšinu textov. Hlavne v kontexte toho, že sa postupne mení a z párty človeka, ktorý vydržal oslavovať život do ranných hodín, je dnes zodpovedný otec.

Oveľa radšej trávi čas doma, v pokoji a so svojou manželkou a dcérou. S hudbou však ani náhodou nekončí, už teraz má naplánované desiatky koncertov len do leta. Predsa len, práve Kali má za sebou jedno z najúspešnejších turné v histórii rapového žánru.

Čo sa týka aktuálneho klipu ku tracku Spomínam, vizuálnu stránku si na starosti zobrali chalani z A-Teamu a ako herci pomohli aj Kaliho blízki kamaráti vrátane producenta a DJa Petra Panna, Osťa či manažéra Čiča. Vo videoklipe si zahral aj Čis T. 

Odporúčané
Nie je všetko o zarábaní, hrozí, že stratíš tvár. Kali sa nedá kúpiť ani uplatiť Nie je všetko o zarábaní, hrozí, že stratíš tvár. Kali sa nedá kúpiť ani uplatiť 7. januára 2020, 7:40
Domov
Zdieľať
Diskusia