Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2020, 19:18
Čas čítania 9:50
Tina Hamarova

FRESHNEWS: NAKA a traja K-ráli

PODCASTY FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Prehľad najdôležitejších správ z uplynulých dní a tiež tipy a odporúčania na to najlepšie, čo za poslednú dobu u nás na Refresheri vzniklo.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Freshnews podcast na Refresheri

„Obchody otvárať, smerákov zatvárať,” napísal v pondelok na Facebooku premiér Slovenska Igor Matovič a v nejakom takomto duchu sa bude niesť aj dnešný Freshnews podcast. Koronavírus je tu stále s nami, my sme s ním - od stredy sa už aspoň spustilo postupné uvoľňovanie opatrení, tak si držme palce, aby to dopadlo čo najlepšie.

Freshnews sú tu ale opäť na to, aby si sa dozvedel všetko ostatné, čo ti pri koronavírusovej pandémii mohlo ujsť popri scrollovaní Facebooku. Podstatné informácie o pandémii koronavírusu ti aj naďalej prinášame v podcaste Korona Update, ktorý vychádza každý pracovný deň večer. Nájdeš ho v rovnakom feede ako Fresh News.

Odporúčané
KORONA UPDATE: Ústne maturity na Slovensku nebudú. Ryanair nechce lietať, ak budú platiť nové pravidlá KORONA UPDATE: Ústne maturity na Slovensku nebudú. Ryanair nechce lietať, ak budú platiť nové pravidlá 23. apríla 2020, 20:12

NAKA a KKK

Najviac sa tento týždeň snáď namakali policajti z Národnej kriminálnej agentúry, ktorí sa zastavili na návšteve u niekoľkých veľkých rýb. Policajné akcie mali rôzne názvy od Dobytkára až po Búrku, troch najvýraznejších protagonistov tohto týždňa ale môžeme zhrnúť pod skratku KKK - teda Kičura, Kožuch a Kvietik. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 83800 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Podcast Freshnews a aj ostatné naše podcasty môžeš počúvať zadarmo. Ak chceš ale podporiť ich tvorbu, môžeš si predplatiť Refresher+ a okrem iného získaš aj prístup k textovej forme Freshnews podcastu, aby ti žiadne správy neunikli.
Domov
Zdieľať
Diskusia