Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2020, 12:48
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Futbalisti Interu Miláno možno prekonali koronavírus už v januári. Škriniar na tejto fotografii počas zápasu skoro odpadol

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Škriniarov spoluhráč z Interu Miláno si na Instagrame zaspomínal na január 2020, počas ktorého takmer všetci hráči prekonali chorobu, o ktorej si pôvodne mysleli, že ide o chrípku.

Útočník milánskeho Interu Romelu Lukaku na Instagrame informoval, čo sa v tíme dialo ešte v januári, teda minimálne mesiac pred tým, ako v Taliansku oficiálne začali zaznamenávať prvé prípady nákazy koronavírusom.

Podľa jeho slov drvivá väčšina hráčov mala symptómy vrátane kašľa a horúčky, pripisovali to však obyčajnej chrípke. Samotný Lukaku sa však čudoval, pretože sa pri tréningu cítil horúcejší ako obvykle, zároveň už dlhé roky nemal pri chorobe zvýšenú teplotu, informuje Daily Mail s odkazom na slová futbalistu na sociálnej sieti. 

Hviezdny futbalista si ešte spomenul na situáciu, keď jeho kolega a slovenský reprezentant Milan Škriniar v januárovom zápase proti Cagliari krátko po začiatku okamžite avizoval, že potrebuje striedať. Internet obletela aj jeho fotografia, ako sedí vyčerpaný so zavretými očami. Talianske médiá písali, že bol blízko k tomu, aby stratil vedomie. Aj preto sa Lukaku domnieva, že skoro celý tím mohol ochorenie COVID-19 prekonať oveľa skôr, ako ho úrady v krajine oficiálne potvrdili.

Domov
Zdieľať
Diskusia