Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2020, 8:47
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Kylie Jenner sa na seba bez mejkapu nepodobá. Takto vyzerá najbohatšia mladá influencerka, keď ide navštíviť najlepšiu kamošku

OSOBNOSTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Modelka a podnikateľka sa na verejnosti ukázala bez mejkapu a topánok.

Kylie Jenner nepatrí medzi najzodpovednejšie známe osobnosti na Instagrame, svojimi upravenými fotkami sa snaží pôsobiť dokonalo, aj keď je snáď každému nad slnko jasnejšie, že to tak nie je.

Či už vedome alebo nie, mnohým tak dáva falošné ilúzie, ako by sa mal človek na sociálnych sieťach prezentovať ako bezchybná osobnosť a získavať za to lajky. 

Odporúčané
Kylie Jenner najprv zdieľala fotografiu utrápených koál z Austrálie, potom sa pochválila novými norkovými LV papučami Kylie Jenner najprv zdieľala fotografiu utrápených koál z Austrálie, potom sa pochválila novými norkovými LV papučami 8. januára 2020, 11:16

Na verejnosť sa teraz dostali agentúrne fotografie modelky a podnikateľky. Paparazzi fotografom sa podarilo opäť odhaliť, že Kylie má aj dni, keď si nedá mejkap a dokonca ani topánky a bez problémov tak svojim výzorom splynie s davom. Mnohí by mohli povedať, že sa na seba v skutočnosti ani nepodobá. Page Six informuje, že sa práve vybrala do Beverly Hills za svojou najlepšou kamarátkou, nebolo preto potrebné, aby to zbytočne s výzorom preháňala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia