Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2020, 22:47
Čas čítania 0:56
Vl Mi

Jeho tvrdé päste zaboleli aj Pospíšila. Zomrel 25-ročný útočník Edmontonu Colby Cave

ŠPORT HOKEJ NHL ŠPORT
Uložiť Uložené

O úmrtí informoval klub na Twitteri.

Po náhlom krvácaní do mozgu zomrel kanadský hokejový útočník Colby Cabe. Mal 25 rokov a bol hráčom Edmontonu Oilers. Práve klub informoval o jeho úmrtí. Na sociálnej sieti Twitter sa objavil post s odkazom na článok. „Rest in peace, Colby Cave,“ napísal klub.

Útočník bol známy tvrdými päsťami a nešetrnou hrou. Aj keď by sa zdalo, že nikomu nič nedaruje, mimo ľadu tomu nebolo tak. O tom by vedel rozprávať aj slovenský útočník Martin Pospíšil, minulý rok totiž dostal od Caveho nakladačku.

 Na sociálnej sieti vtedy prezdieľal chat so svojim súperom. „Hey buddy, tu je Cave z druhej strany, len som sa chcel uistiť, že si v poriadku. Si tvrdý chalan a ja rešpektujem človeka, čo sa za seba vie postaviť. Verím, že sa dáš rýchlo dokopy,“ napísal hokejista Slovákovi. „Dúfam, že sa čoskoro uvidíme,“ doplnil.

Kanaďana hospitalizovali ešte v utorok po náhlom krvácaní do mozgu, následne podstúpil operáciu. Odstránili mu nezhubný nádor, po zákroku ostal v umelom spánku. Jeho manželka ešte v stredu písala, že potrebujú zázrak. 

Odporúčané
Najkrajšie partnerky českých a slovenských MMA zápasníkov. Spoznaj dievčatá, ktoré im zamotali hlavu Najkrajšie partnerky českých a slovenských MMA zápasníkov. Spoznaj dievčatá, ktoré im zamotali hlavu 1. apríla 2020, 10:40

„Už nemôžeme byť v nemocnici, pretože to nedovoľujú pravidlá COVID-19. Nemáme tušenie, kedy ho budeme môcť znova vidieť,“ písala ešte v stredu.

V NHL kanadský hokejista odohral 67 zápasov. Obliekal si dresy Bostonu Bruins a Edmontonu, strelil 4 góly a na 5 prihral.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Rest in peace, Colby.

Príspevok, ktorý zdieľa Edmonton Oilers (@edmontonoilers),

Domov
Zdieľať
Diskusia