Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2020, 13:27
Čas čítania 0:31
Tímea Krauszová

Ľudia sú ochotní za masku s logom Supreme zaplatiť aj 460 eur. Pôvodná cena bola 24 eur

NEWS MÓDA RUSKO SUPREME
Uložiť Uložené

Cena stúpla o takmer 2000 %.

Cena jednej masky značky Supreme vystrelila o 1985,8 %. Ľuďom zjavne záleží na tom, aby boli štýloví a snažia sa zarobiť na záujme o akékoľvek ochranné pomôcky. Ťažko povedať, či vysoká cena priamo súvisí s pandémiou koronavírusu, každopádne však ceny vzrástli začiatkom tohto roka, píše Daily Dot.

Maska za takmer päťsto eur

V priemere sa na StockX predávajú za 390 € za kus, avšak niektorí nadšenci značky boli ochotní zaň zaplatil 461 € v apríli tohto roku. Pre porovnanie, podľa Daily Dot stál kedysi jeden kus 24 €. V januári 2020 však už predávali kus za 270 €.

Ľudia sú ochotní za rúško s logom Supreme zaplatiť aj 460 eur. Pôvodná cena bola 22 eur
Zdroj: StockX / screenshot

Len pre porovnanie, v slovenských lekárňach si vieš jednorazové rúško kúpiť za 99 centov, väčšina ľudí, ktorí ich šijú, ich predávajú za niekoľko eur. Samozrejme, Supreme maskou sa nemôže pochváliť hocikto. Dovoľ nám však pripomenúť, že  nikoho pred nákazou neochráni, takže je na tvojom uvážení, či chceš zainvestovať.

Odporúčané
8 produktov, na ktorých môžeš v apríli zarobiť najviac peňazí 8 produktov, na ktorých môžeš v apríli zarobiť najviac peňazí 3. apríla 2020, 14:23
Domov
Zdieľať
Diskusia