Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. apríla 2020, 14:41
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Slovák rozbehol nedeľnú párty vo vnútrobloku. Z DJského pultu púšťa susedom hity

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

DJ sa pokúsil potešiť svojich susedov, ktorí nasávajú čerstvý vzduch na balkónoch.

Internetom sa už niekoľko týždňov šíria videá, ako ľudia z rôznych krajín, ktorí dodržiavajú  karanténu vypĺňajú svoj voľný čas na balkónoch, kde majú možnosť zažiť aspoň aký-taký sociálny kontakt. Zároveň tak neohrozujú seba ani svoje okolie. Novinárka denníka SME Zuzana Kovačič Hanzelová dnes na svojom instagramovom profile zverejnila video, kde podobným spôsobom zabával susedov vo vnútrobloku človek, ktorý vytiahol svoju hudobnú techniku a zahral niekoľko piesní.

Z videa vyplýva, že sa pri tom nesnažil hrať zbytočne nahlas, stačilo si teda otvoriť okno v prípade, že si chcel niekto skrátiť nedeľné dopoludnie hudbou. DJ si svoje vystúpenie zjavne užíval a pravdepodobne nikto neprotestoval. 

Odporúčané
Sociológ Vašečka: Po dlhodobej karanténe bude návrat ku každodennej rutine náročný (Rozhovor) Sociológ Vašečka: Po dlhodobej karanténe bude návrat ku každodennej rutine náročný (Rozhovor) 27. marca 2020, 12:23

Kým rešpektujeme pravidlá a práva ostatných, aj podobné malé narušenie každodennej rutiny v podobe „vnútroblokovej párty“ za bieleho dňa môže byť príjemným spestrením. V zahraničí už dokonca susedia organizujú aj amatérske koncert viacerých členov, bude preto zaujímavé sledovať, kam to v nasledujúcich niekoľkých týždňoch Slováci dotiahnu. 

Dôležité je, že každý, kto má tú možnosť, zostane doma. V prípade, že musíme opustiť miesto bydliska, netreba zabúdať na opatrenia, ktoré zaviedla vláda. Povinnosť nosiť rúško, vyhradené nákupné hodiny a prísne hygienické pravidlá, sú jedinou cestou, ako sa pandémie čo najskôr zbaviť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia