Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2020, 12:57
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Lidl a Kaufland montujú ku pokladniam veľké plexisklá a zavádzajú povinný 2-metrový odstup

NEWS KAUFLAND OPATRENIA
Uložiť Uložené

Reťazce zavádzajú opatrenia, aby predavači boli vo väčšom bezpečí, keďže sú denne vystavení kontaktu so stovkami zákazníkov.

Niektoré obchodné reťazce zavádzajú preventívne opatrenia s cieľom zvýšiť bezpečnosť zamestnancov, ktorí sú dennodenne vystavení kontaktu so stovkami zákazníkov. Lidl aj Kaufland sa rozhodli nainštalovať pred každú pokladňu veľké plexisklo, ktoré zabráni priamemu kontaktu. „V najbližších dňoch preto bude na všetkých našich viac ako 1000 pokladniciach inštalované ochranné plexisklo, ktoré zabráni priamemu kontaktu našich pokladníkov so zákazníkmi,“ komentuje situáciu Lidl Slovensko na Facebooku. 

Odporúčané
KVÍZ: Vieš, ako sa zachovať v čase pandémie koronavírusu? Otestuj sa týmito 15 otázkami KVÍZ: Vieš, ako sa zachovať v čase pandémie koronavírusu? Otestuj sa týmito 15 otázkami 20. marca 2020, 8:44

Zároveň zástupcovia siete predajní vyzývajú občanov Slovenska, aby v rade stáli za sebou v rozostupe, ideálne viac ako jeden meter. „K dodržiavaniu bezpečnej vzdialenosti v pokladničnej zóne tiež pomôžu nálepky na zemi, ktoré budú informovať zákazníkov o dodržiavaní dostatočného odstupu. Ďakujeme za pochopenie a ohľaduplnosť,“ píše Lidl na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia