Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2020, 18:15
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Natáčanie Spider-Man 3 sa začne už v júli. Tom Holland odhaľuje, ktorý herec sa vráti a taktiež, že nás čaká šialený príbeh

FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Zendaya sa vráti v úlohe MJ, Peterovej novej lásky.

Tom Holland pomaly začína hovoriť o pripravovanom 3. diele Spider-Mana v Marvel Cinematic Universe (ďalej len MCU). Pre The Phillipine Daily (správu prinieslo IGN) prezradil, že natáčanie začne v Atlante už v júli a momentálne je potvrdené, že sa vráti aj Zendaya ako Michelle/Mary Jane. Holland opísal príbeh filmu ako absolútne šialený, no niečo podobné sme aj čakali.

Odporúčané
Svet Marvelu: 10 postáv a komiksových udalostí, ktoré chceme vidieť v Avengers 5 a v budúcich filmoch Svet Marvelu: 10 postáv a komiksových udalostí, ktoré chceme vidieť v Avengers 5 a v budúcich filmoch 10. marca 2020, 12:58

Na konci dvojky sa totiž svet prostredníctvom videa od Mysteria (Jake Gyllenhaal) dozvedá, že Spider-Man je v skutočnosti Peter Parker. My stále nevieme, aké následky bude mať táto udalosť na MCU a Spider-Manovu budúcnosť. Pravdepodobne sa tomu žiaden z chystaných filmov a seriálov nebude venovať. Zistíme to až v trojke Spider-Mana, ktorá má premiéru naplánovanú na 16. júl 2021. Ak sa chceš o potitulkovej scéne prezrádzajúcej Spideyho identitu dozvedieť viac, klikaj sem. 

Domov
Zdieľať
Diskusia