Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2013, 17:51
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Získaj 3x Lístok na Let It Roll Winter

REFRESHER
Uložiť Uložené

Máš jedinečnú šancu získať lístok na Drum & Bass festival Let It Roll winter. Zapoj sa, je to jednoduché.

Získaj 3x Lístok na Let It Roll Winter

Zimný ročník najväčšieho festivalu elektronickej hudby na našom území sa po prvý raz presúva do nášho hlavného mesta a už 19. januára prinesie tie najväčšie mená svetovej drum & bass scény!

Najväčšou hviezdou večera bude jednoznačne Sub Focus, ktorého doplní svojími vokálmi ID. Takisto nemôžeme zabudnúť na ďaľšie hviezdy RAM Records ako napríkald anglicko-nórske duo Calyx&TeeBee, ktorých posledný album All Or Nothing bol vrámci žánra podľa mnohých najlepším hudobným počinom minulého roka. Už aj tak silnú zostavu doplní mladý talent Cultureshock
To však nie je všetko. Keďže sa zimná verzia populárneho festivalu presúva do atraktívnych priestorov bratislavskej Refinery Gallery, bolo by hriechom nevyužiť to. Práve preto bolo zostavené druhé pódium, ktoré naopak prinesie po prvýkrát na Slovensko holandská party značka Blackout, za ktorou stojí známa trojica z Amsterdamu, Black Sun Empire. Pod svoje krídla si zobrali nemeckých Phace&Misantroph a dopĺňať ich bude talent z Manchesteru, Dub Phizix. 

Okrem menovaných interpretov sa predstavia taktiež poprední djs z Poľska, Českej republiky a samozrejme nemôžu chýbať ani naši reprezentanti. Samozrejmosťou by už malo byť skvelé ozvučenie a naopak bonusom bude nezabudnuteľná laserová show, doplnená o veľkoplošné LED projekcie o celkovej rozlohe až 40m2.

Pokiaľ ťa zaujal text príspevku a chceš sa zúčastniť najväčšieho zimného elektronického festivalu na Slovensku, tak čítaj pozorne nižšie. Viac informácií nájdeš na evente alebo oficiálnom webe Let it Roll.

Nikdy nevieš, kedy sa šťastie obráti práve na teba, pretože šancu vyhrať má naozaj každý! 

Pravidlá súťaže: 
1. Urob všetky požadované kroky nižšie.

2. Uveď svoju e-mailovú adresu a meno. Na email ťa budeme kontaktovať a tvoje meno, ktoré zadáš bude pridané na guestlist v prípade výhry.

3. Ak chceš zvýšiť svoju šancu, na konci aplikácie skopíruj adresu a rozpošli ju kamarátom, prípadne zdieľaj na facebooku, twitteri a pod. Každý, kto príde cez túto konkrétnu adresu, ti pridáva jeden bod do súťaže a zvyšuje tvoju šancu vyhrať.

4. Jeden vstup získa človek s najväčším počtom bodov, ďalšie druhý a tretí vstup získa nahodný štastlivec.

5. Súťaž trvá do 13. 1. (23:59).

6. Víťazov uverejníme do 1 dna.

7. Meno víťazov nájdeš v tomto príspevku, budú kontaktovaní a pridaní na guestlist.

*Pozor, prebieha kontrola zapojených užívateľov, ak sa cez tvoj odkaz zapojí veľa podozrivých alebo nepravých osôb, môžeme ťa diskvalifikovať. Pravidlá si prečítaj tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia