Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2020, 22:16
Čas čítania 1:02
Tímea Krauszová

Na TikTok nahráva videá extrémnych kaskadérskych kúskov. Pri poslednom takmer zomrel v zamrznutom jazere

NEWS INSTAGRAM KASKADÉR TIKTOK
Uložiť Uložené

Video nakrútila kamoška, ktorá si myslela, že chalan len sranduje.

Jason Clark je influencer, ktorý si vybudoval veľkú fanúšikovskú základňu na svojich bláznivých videách. Pri natáčaní jedného z nich nedávno takmer zomrel. Síce sa hovorí, že pre lajky by influenceri urobili takmer všetko, Clark je známy tým, že natáča extrémne kaskadérske kúsky často v exotických destináciách. Tentokrát s pomocou kamarátky vyskúšal plávať po zamrznutým povrchom jazera. Po ponorení však stratil dieru v ľade z dohľadu a takmer sa k nej nestihol vrátiť. O svojej skúsenosti napísal na Instagrame.

Odporúčané
Koronavírus môže ohroziť skôr tvoju peňaženku než zdravie. Akciové trhy panikária a prudko klesajú. Prečo sa to deje? Koronavírus môže ohroziť skôr tvoju peňaženku než zdravie. Akciové trhy panikária a prudko klesajú. Prečo sa to deje? 28. februára 2020, 16:27

Nikdy som nebol takto blízko smrti

„Nikdy som nebol takto blízko smrti,“ píše v príspevku, v ktorom opisuje hrôzostrašnú skúsenosť. Vysekali s kamoškou dieru v ľade a nápad bol jednoduchý: iba sa ponorí, trochu si zapláva, otočí sa a vráti sa späť. V ľadovej vode bol však dezorientovaný. „Hladina vody na mieste, kde bola diera, vyzerala rovnako ako pod ľadom,“ vysvetľuje. Po tom, čo sa otočil a myslel si, že pláva späť k diere, bol o niekoľko metrov vedľa. Čoskoro sa mu začalo zahmlievať pred očami a dochádzal mu dych. 

Domov
Zdieľať
Diskusia