Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 15:14
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Deontay Wilder tvrdí, že prehral kvôli skoro 20-kilovému kostýmu, v ktorom prišiel na nástup. Vraj si unavil nohy

ŠPORT TYSON FURY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Wilder chcel zaujať a teraz tvrdí, že za jeho prehru môže veľmi ťažký kostým.

Ostro sledovaný súboj dvoch neporazených boxerov ukázal, že Tyson Fury má svoju vlastnú ligu. Deontay Wilder po prvýkrát v kariére musel rešpektovať porážku, zdá sa však, že v súčasnosti sa snaží hľadať argumenty, ktorými by sa čo najdôveryhodnejšie obhájil.

Ťažko povedať, či ide o najšťastnejší spôsob, nedávno však prehlásil, že za prehru môže skutočnosť, že na nástup prišiel v ťažkom skoro 20-kilovom obleku, informuje The Guardian. „V konečnom dôsledku mi (Tyson Fury) neublížil, ale jednoduchým faktom je, že môj oblek bol príliš ťažký,“ povedal v krátkom rozhovore. 

Wilder už naznačil, že zvažuje ukončenie spolupráce s trénerom Markom Brelandom, ktorý dal počas duelu s Furym v siedmom kole pokyn na ukončenie. Porazený bojovník tvrdí, že keď sa v minulosti bavili o podobných situáciách, upozorňoval trénerov, že také konanie bude mať patričné následky. 

Odporúčané
Tyson Fury oslávil víťazstvo vo veľkom štýle. V nočnom klube spieval a padala fľaša za fľašou Tyson Fury oslávil víťazstvo vo veľkom štýle. V nočnom klube spieval a padala fľaša za fľašou 24. februára 2020, 20:17

Zdá sa, že Deontay bude chcieť využiť zmluvnú klauzulu o odvete, ktorá by sa mohla uskutočniť pokojne už v lete, podrobnosti však nie sú známe. Tyson si však pozornosť užíva a titul šampióna pravdepodobne rád obháji. Obzvlášť s prihliadnutím na skutočnosť, že si za zápas podľa dostupných informácií v tomto prípade obaja zápasníci prilepšili minimálne o 25 miliónov dolárov + podiel zo zisku na vysielaní. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia