Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2020, 20:17
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Tyson Fury oslávil víťazstvo vo veľkom štýle. V nočnom klube spieval a padala fľaša za fľašou

ŠPORT TYSON FURY
Uložiť Uložené

Tyson Fury porazil v boxerskom zápase Deontaya Wildera a stal sa novým šampiónom WBC. Presne ako sľúbil, po zápase sa vybral do ulíc.

Tyson Fury ešte pred očakávaným zápasom s Wilderom sľúbil, že bez ohľadu na výsledok si pôjde užiť do ulíc Las Vegas, kde sa duel konal. Pôvodne boli súčasťou jeho plánu aj 30-dolárové prostitútky a kokaín, tie však na videu nemáme možnosť vidieť. Aj napriek tomu však britský zápasník a opätovný šampión oslavuje vo veľkom štýle. 

TMZ informuje, že si Fury so svojimi asi 50 kamarátmi užíval v nočnom klube Hakkassan. „Po tom, ako si užili niekoľko fliaš Grey Goose vodky a šampanského Dom Perignon, Fury obsadil pódium s EDM ikonou Steve Aokim,“ informuje portál, ktorý prináša aj exkluzívne video z párty. Tyson nezostal svojej povesti nič dlžný a opäť si za sprievodu publika zaspieval svoje obľúbené skladby z repertoára – Sweet Caroline od Neil Diamond a American Pie od Dona Mcleana.

Domov
Zdieľať
Diskusia