Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2020, 18:07
Čas čítania 1:13
Tímea Krauszová

Aktualizované:Danko v predvolebnej diskusii pripomenul Slotu. Pozri si ako odišiel uprostred debaty a Matovič mu ironicky tlieskal

NEWS VOĽBY
Uložiť Uložené

Podobne ako Ján Slota pred 8 rokmi, Andrej Danko opustil predvolebnú diskusiu.

Aktualizované 24.2.2020 o 18:32 o stanovisko Andreja Danka.

V predvolebnej diskusii Hospodárskych novín sa Andrej Danko nahneval na moderátora Braňa Závodského, postavil sa a odišiel. „To ste chceli, nie?“ povedal mu pri odchode. 

Danko pripomenul odchod Slotu z diskusie

Andrej Danko sa rozhodol opustiť predvolebnú diskusiu Hospodárskych novín po tom, čo sa nahneval na moderátora. Krátko predtým ho obvinil z klamstva: „Vy si vykladáte svoje pravdy pán redaktor.“ Debatovali práve o nákupe amerických stíhačiek. Závodský sa odvolal na IFP a tvrdil, že na ochranu vzdušného priestoru stačí 10 miliónov eur, podľa Danka potrebujeme až 55 miliónov. Do diskusie sa zapojil aj Sulík, ktorý sa Danka zastal.

Závodský sa voči tomu ohradil. Po krátkej výmene názorov sa moderátor znovu pokúsil vziať diskusiu do vlastných rúk a zahriakol diskutérov so slovami, aby mu nemoderovali jeho diskusiu. Danko sa po týchto slovách postavil a odišiel. „To ste chceli, nie?“ pýtal sa moderátora. „To nemyslíte vážne,“ odpovedal mu. Pri jeho odchode mu Matovič ironicky zatlieskal. 

Počas prestávky zo štvorhodinovej diskusie odišli ďalší kandidáti, Béla Bugár a Tomáš Drucker.

Späť
Zdieľať
Diskusia