Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2020, 7:33
Čas čítania 0:59
Tímea Krauszová

Salah pri poslednom zápase ukázal vyrysované telo, od prestupu do Liverpoolu sa poriadne zmenil

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené

Mohamed Salah zabodoval v nedeľu, keď strelil gól počas zápasu proti Manchestru United.

Egypťan Mohamed Salah zabodoval v nedeľnom zápase proti Manchestru United, keď aj vďaka jeho gólu vyhral Liverpool 2:0. Keď si však od radosti po góle vyzliekol dres, jeho vyrysované svaly rozvírili diskusie a pripomenuli internetu rozhovor z roku 2018, kde hovorí aj o svojom tréningovom režime.

Úžasná premena za niekoľko rokov

V nedeľu dostal Salah do kolien všetkých, ktorých priťahuje mužské pohlavie. Jeho telo viacerí porovnávajú s Ronaldom, podľa Pravdy dokonca niektoré ženy posielajú fotky príťažlivého futbalistu ešte aj svojim synom.

Salahovo telo si však prešlo riadnou drezúrou a formovaním v priebehu niekoľkých rokov. V roku 2013 bol o dosť chudší než dnes, jeho staré fotky si stále vieš pozrieť na jeho Instagrame.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

V roku 2018 ho egyptská televízia ON ent vyspovedala a okrem jeho kariéry sa bavili práve aj o výzore. V tomto rozhovore prezradil aj to, ako bežne vyzerá jeho deň. Zvyčajne vstáva skoro ráno a po tréningu má vyhradené dve hodiny na regeneráciu, masáže a iné procedúry, aby sa z prípadných zranení lepšie zotavil.

Odporúčané
Recenzia: Bad Boys for Life Recenzia: Bad Boys for Life 23. januára 2020, 17:54

Zvyčajne zájde aj do fitka, kde si dá svoj tréning. Po poriadnom strečingu trávi čas so svojou dcérou, prípadne si ešte zájde zaplávať niekoľko dĺžok. Na jeho tréningovom pláne sa, ako inak, podieľa aj jeho tréner. Hráči si môžu vybrať, či pôjdu do fitka, na masáž či zvolia iný pohyb, no štandardné spoločné tréningy musia absolvovať všetci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@hassankouka9

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

No a po rokoch práce sa dnes môže pochváliť telom, ktoré mu nejeden muž závidí. Hviezdi na trávniku, strieľa góly a rozptyľuje publikum svojou postavou. Niežeby sa niekto sťažoval.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

Domov
Zdieľať
Diskusia