Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. januára 2020 o 14:11
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Matka Tekashiho dcéry nechce, aby sa raper stretával so svojím dieťaťom. Premyslí si to, keď absolvuje terapiu u psychiatra

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

6ix9ine bude musieť po prepustení bojovať aj o to, aby mohol tráviť čas so svojou dcérou.

Pred pár dňami požiadal právny zástupca Tekashiho súd, aby prehodnotil možnosť prepustenia rapera do domáceho väzenia. Dôvodom má byť, že sa dúhový raper cíti byť v ohrození inými väzňami po tom, čo v spolupráci s FBI pomohol dostať za mreže celý nebezpečný gang výmenou za výrazné zníženie trestu.

Na vzniknutú situáciu za krátko zareagovala aj matka Tekashiho dcéry, ktorá sa nechala počuť, že nemá v pláne dovoliť jej otcovi, aby sa k nej priblížil. 

Odporúčané
6ix9ine tvrdí, že mu vo väzení hrozí nebezpečenstvo, žiada súd, aby ho pustil domov 6ix9ine tvrdí, že mu vo väzení hrozí nebezpečenstvo, žiada súd, aby ho pustil domov 15. januára 2020 o 9:48

Pre TMZ prezradila, že zatiaľ nemá v pláne dovoliť, aby mal 6ix9ine možnosť stretávať sa so svojím dieťaťom. Ako dôvod uviedla, že ho považuje za nebezpečného, hlavne v súvislosti s tým, že môže byť v niekoho záujme, aby mu ublížil kvôli natieraniu členov organizovanej skupiny. 

Sara Molina sa bulvárnému denníku posťažovala, že jediný spôsob, ako v súčasnej dobe môže kontaktovať Tekashiho, je cez jeho právnikov a ani tí jej často nezdvíhajú telefón. Ak by sa jej však podarilo nakoniec s raperom spojiť, odkázala by mu, že bude potrebných veľa zmien, aby mu umožnila vychovávať dcéru.

Trvala by na tom, aby absolvoval terapiu u psychiatra, potrebných však bude podľa nej viacero zásadných zmien. Predpokladáme, že jednou z nich bude aj to, aby Tekashi opustil priateľku Jade. 

S ňou totiž mala Sara už niekoľko konfliktov, pričom niektoré sa odohrali aj na sociálnych sieťach. Ten posledný sa týkal peňazí, keďže sa matka Tekashiho dcéry sťažovala, že kým jej neposiela žiadne peniaze, svojej priateľke kupuje drahé šperky. 

Odporúčané
Tekashiho priateľka a matka jeho dcéry si tvrdo nakladajú na Instagrame. Jedna dostala od rapera na Vianoce drahý dar, druhá nič Tekashiho priateľka a matka jeho dcéry si tvrdo nakladajú na Instagrame. Jedna dostala od rapera na Vianoce drahý dar, druhá nič 29. decembra 2019 o 10:39
Domov
Zdieľať
Diskusia