Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2020, 9:48
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

6ix9ine tvrdí, že mu vo väzení hrozí nebezpečenstvo, žiada súd, aby ho pustil domov

NEWS 6IX9INE
Uložiť Uložené

Jeho skoro bizarnej požiadavke pravdepodobne nebude vyhovené.

6ix9ine tvrdí, že je v extrémnom nebezpečenstve a musí čo najskôr opustiť väzenie, v ktorom sa aktuálne nachádza. Jeho právnik  Lance Lazzaro už vyplnil aj oficiálnu žiadosť, ktorá sa dostala k známemu bulvárnemu portálu TMZ.

Vyplýva z nej, že americký raper chce, aby ho sudca pustil domov, kde by mal v domácom väzení stráviť zvyšných necelých 11 mesiacov vo väzení. S najväčšou pravdepodobnosťou sa mu síce nepodarí presvedčiť kompetentných, že ide o správne riešenie, máme však možnosť vidieť, že sa Tekashi bojí o život ešte pred tým, ako sa vôbec dostane na slobodu. 

Odporúčané
Tekashi si vo väzení posedí 2 roky, rozhodol súd Tekashi si vo väzení posedí 2 roky, rozhodol súd 18. decembra 2019, 19:15

Nebezpečenstvo súvisí s tým, že sa Daniel rozhodol spolupracovať s FBI výmenou za výrazné skrátenie trestu, čo sa mu v konečnom dôsledku aj podarilo. Z pôvodných 47 rokov mu súd skrátil pobyt za mrežami na 24 mesiacov, pričom polovicu z tohto času mal za sebou už v momente, keď bol vyrieknutý rozsudok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia