Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2019, 19:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi si vo väzení posedí 2 roky, rozhodol súd

NEWS 6IX9INE VÄZENIE
Uložiť Uložené

Súd ocenil Tekashiho pomoc pri dolapení členov gangu a pôvodny 47-ročný trest mu skrátil o 45 rokov.

Súd dnes rozhodol o 24-mesačnom treste pre amerického rapera Tekashiho 6ix9ine, ktorého FBI zadržala ešte v septembri minulého roku. Obvinila ho v súvislosti s 9 trestnými činmi, za ktoré mu dohromady hrozilo až 47 rokov za mrežami. Po krátkej dobe sa ku všetkým skutkom priznal, uzavrel dohodu o vine a treste a začal spolupracovať s políciou na ich objasnení, keďže všetky spáchal spoločne s gangom Nine Trey, ktorého sa stal súčasťou. 

„Vo väzbe ste 13 mesiacov, súhlasím, že si zaslúžite skvelú ponuku s prihliadnutím na rozsah spolupráce,“ povedal Tekashimu sudca Paul Engelmayer. „Aj napriek tomu nemôžem súhlasiť, že čas strávený za mrežami bol dostatočný, podľa môjho názoru bolo vaše správanie priveľmi násilnícke a sebecké, preto vás dnes nemôžem prepustiť,“ dodal podľa Inner City Press. Po dvoch rokoch vo väzení čaká Tekashiho ešte ďalších 5 s podmienkou. 

Tekashimu sa bude do 2-ročného trestu zarátavať aj 13 už odsedených mesiacov, čo znamená, že bude voľný približne v novembri 2020. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa COMPLEX (@complex),

Domov
Zdieľať
Diskusia