Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2019, 10:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho priateľka a matka jeho dcéry si tvrdo nakladajú na Instagrame. Jedna dostala od rapera na Vianoce drahý dar, druhá nič

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Bizarná výmena názorov nasvedčuje tomu, že 6ix9ine stále myslí viac na svoju priateľku ako na vlastnú dcéru.

Kým 6ix9ine odpočítava posledných 11 mesiacov za mrežami, dve jemu najbližšie ženy si to rozdávajú na Instagrame ako etablovaní raperi. Všetko odštartovala Jade – raperova súčasná priateľka, ktorá na svoj profil pridala príspevok, kde sa chváli darčekom od Tekashiho. Dostala už na prvý pohľad drahý šperk a konštatuje, že síce chcela iný, ale aj tento je fajn. 

Odporúčané
Tekashi si vo väzení posedí 2 roky, rozhodol súd Tekashi si vo väzení posedí 2 roky, rozhodol súd 18. decembra 2019, 19:15

To nahnevalo Saru Molinu, ktorá je matkou dieťaťa dúhového rapera a okamžite na sociálnej sieti zareagovala útokom proti 6ix9ine aj Jade. Jeho obvinila, že sa nestará o svoju dcéru a ju, že nie je dôležitá ani zaujímavá. „Môj problém sa netýka teba ale jeho kvôli tomu, že sa nespráva ako otec,“ dodala, pravdepodobne preto, aby si súčasná mladá priateľka uväzneného Tekashiho nenamýšľala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia