Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2020, 11:06
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Ruskí fanúšikovia sa tešili z výhry na hokejových majstrovstvách, aj keď prehrali

ŠPORT HOKEJ KANADA RUSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruská športová televízia namiesto živého zápasu s Kanadou odvysielala záznam z roku 2011, kedy ich reprezentácia zámorský tím porazila.

Kanadskí hokejisti opäť uspeli na majstrovstvách sveta do 20 rokov po tom, čo vo finálovom zápase porazili po parádnom obrate Rusov. Kým jedna ruská televízia Channel One odvysielala živý prenos zo zápasu v Česku, o niečo menšia Match TV sa rozhodla v tom istom čase nasadiť reprízu zápasu z roku 2011, kedy Zborná zdolala Kanadu 5:3.

Mnoho fanúšikov si podľa Fox News nič nevšimlo a na Twitter pridávali oslavné príspevky, v ktorých chválili výkony svojich reprezentantov. „Dobrá práca, chlapci. Gratulujem k výhre,“ napísal futbalový hráč Dmitry Tarasov, ktorý sa následne dočkal poriadnej odozvy od uvedomelejších fanúšikov.

Tí ho dohnali až k tomu, že následne dodal, že tweet v skutočnosti myslel ako vtip po tom, čo prehral v spoločenskej hre, ktorú hral s rodinou. 

Oklamať sa nechala aj televízia Moskva 24, ktorá predplatiteľom odoslala správu so znením, že ruská hokejová reprezentácia do 20 rokov si vybojovala titul majstrov sveta po zdolaní Kanady 5:3. Ďalšou obeťou zlého vtipnu bol politik Michail Děgťarjov. Televízia síce po zápase argumentovala, že nešlo o úmysel zmiasť divákov, niektoré zábery na Twitteri však ukazujú, ako počas prenosu z roku 2011 zostal aj štítok „priamy prenos.“

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Záznam bol presvedčivý aj pre Vladimira Tarasenka, ktorý v roku 2011 obliekal dres národného mužstva mladíkov. Jeho žena po zápase skonštatovala, že ani populárny útočník si zásadný rozdiel nevšimol, mal však televíziu zapnutú bez zvuku, kým sa hral so svojou dcérou. Všetko mu došlo, keď v nej uvidel sám seba. „Nebojte, nie ste v tom sami,“ odkázala manželka hokejistu. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sports.ru (@sportsru),

Domov
Zdieľať
Diskusia