Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2019, 19:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus avizuje vydanie albumu na rok 2020

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Pôjde o sprievodný projekt k dokumentárnemu filmu Tempos, ktorý sa do kín dostane ešte na prelome februára a marca.

Rytmus má za sebou vydanie spoločného albumu Kontrafaktu, zdá sa však, že nemá v pláne oddychovať, práve naopak. Okrem toho, že už čoskoro začne turné k Real Newz, čaká ho aj dokončovanie dokumentárneho filmu Tempos. Práve ten dostane okrem vizuálneho spracovania aj sprievodný album, na ktorom začne Rytmus pracovať v najbližšej dobe. 

Hudobný projekt bude obsahovať soundtracky, ktoré budú atmosféricky aj textovo dopĺňať príbeh dokumentu. Ten bude mapovať 30 rokov hip-hopu na Slovensku, a tak predpokladáme, že sa v podobnom znamení budú niesť aj samotné skladby. 

Odporúčané
Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) 1. decembra 2019, 9:55

Zatiaľ nie je jasné, aký dlhý tento projekt bude, isté však je, že by sme ho nemali považovať za klasický sólový album interpreta. Cieľom je v prvom rade doplniť dianie vo filme, keď si to práve bude vyžadovať. Známy nie je ani dátum vydania, už však môžeme prezradiť, že premiéra celovečerného dokumentárneho filmu je naplánovaná na prelom februára a marca 2020. 

Rytmus avizuje vydanie albumu na rok 2020
Domov
Zdieľať
Diskusia