Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2019, 19:10
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Pred Putinovymi strelami sa brankár tradične uhýbal. Polícia zatiaľ jeho politickému oponentovi rezala dvere motorovou pílou

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Ruský prezident na tradičnom exhibičnom hokejovom stretnutí opäť strelil najviac gólov. V krajine sa ale medzitým diali aj iné veci.

Ruský prezident Vladimir Putin si opäť zahral v exhibičnom hokejom zápase, ktorý sa tentoraz konal priamo na Červenom námestí v Moskve, informuje Daily Mail.  

Putin sa podobnej akcie zúčastňuje už od roku 2012 a hoci boli v stredu na ľade opäť viaceré súčasné aj bývalé hviezdy ruského hokeja, podľa kritikov išlo opäť iba o udalosť ušitú presne podľa predstáv jeho PR tímu. 

Putinovo družstvo totiž opäť vyhralo a samotný 67-ročný prezident nastrieľal väčšinu gólov. Zápas a novinové titulky z neho sa asi navyše hodia aj pri odpútavaní pozornosti od aktuálnych vnútropolitických problémov Ruska. 

Domov
Zdieľať
Diskusia