Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2019, 18:20
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Babička si účtovala 40 € od každého člena rodiny, aby im mohla navariť vianočnú večeru. Zarobila tak viac ako 100 €

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Peniaze si však nenechala, investovala ich do svojich milovaných.

Britská babička vo veku 52 rokov sa vynašla. Za každého človeka, ktorý prichádza k nej na vianočnú večeru, si účtuje poplatok 40 €. Dohromady vyzbierala takmer 500 €, nákupy ingrediencií ju však stáli len okolo 350 €. Na večeri podľa portálu Herald Publicist privítala 12 členov svojej rodiny.

Šikovné riešenie

Vďaka vyzbieraným peniazom sa jej podarilo vytvoriť luxusnú večeru so širokou ponukou mäsitých aj bezmäsitých jedál. Nechýbal ani výber z viacerých syrov, viaceré predjedlá vrátane kreviet či pizze, šampanské pre dospelých a sýtené nápoje pre deti. Jej cieľom bolo vytvoriť hostinu, na ktorej si skutočne pochutná celá rodina.

Odporúčané
Toto je 30 momentov a udalostí, ktoré za poslednú dekádu formovali a menili Slovensko Toto je 30 momentov a udalostí, ktoré za poslednú dekádu formovali a menili Slovensko 24. decembra 2019, 9:33

K „poplatku“ za hostinu pristúpila, pretože z roka na rok hostila stále viac ľudí, čím jej stúpli aj výdavky. Nemysli si však o babičke nič zlé: peniaze navyše premenila na štedrú nádielku vianočných darčekov, cez ktoré podľa jej slov ani nie je vidieť stromček.

Na večeri privítala svoje tri deti, ich partnerov a vnúčatá. Počas večere sa zastavili aj niekoľkí jej priatelia. Vieš si predstaviť, že by si takto platil za štedrovečerné jedlá aj ty? Nesmieme však zabudnúť, že aj pomoc pri varení sa našim rodičom a starým rodičom istotne zíde.

Domov
Zdieľať
Diskusia