Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2019, 14:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na internet unikli zábery fotoaparátu iPhone 12. Mohol by mať až štyri objektívy

TECH
Uložiť Uložené

Apple chce vylepšiť stabilizáciu obrazu pridaním ďalšieho fotoaparátu.

Najnovšie informácie o chystanom iPhone 12 nasvedčujú, že sa bude Apple snažiť zapracovať v prvom rade na stabilizácii obrazu, informuje Tom's Guide. Tú síce do veľkej miery ponúka aj teraz, týka sa však výhradne širokouhlého objektívu a teleobjektívu. V roku 2020 by sme sa mali dočkať stabilizácie aj u ultraširokého objektívu. 

Z najnovších záberov, ktoré unikli na verejnosť, vplýva, že budúcoročný iPhone by mal priniesť ďalší špeciálny 3D senzor, ktorý by mal pomôcť reálnejšie snímať hĺbku objektov. Zlepšiť by sa mohli napríklad portrétové fotografie, zároveň môže byť novinka efektívne využiteľná aj pri rozšírenej realite, ktorú najlepšie časy ešte len čakajú. 

Odporúčané
Nadchádzajúci iPhone 12 má priniesť 5G, displej s podporou 120 Hz a menší výrez Nadchádzajúci iPhone 12 má priniesť 5G, displej s podporou 120 Hz a menší výrez 21. novembra 2019, 16:55

Okem fotoaparátov očakávame aj novinku spojenú s rozmermi. Zdroje portálu DigiTimes tvrdia, že by sme sa mali dočkať  dvoch prevedení – 6,1” a 6,7”. 

Nový iPhone by mal priniesť aj plnú podporu sietí 5G a displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz, vďaka ktorému bude scrollovanie aj hranie hier ešte príjemnejšie. Očakávame univerzálny USB-C konektor.

Na internet unikli zábery fotoaparátu iPhone 12. Mohol by mať až štyri objektívy
Zdroj: PhoneArena
Domov
Zdieľať
Diskusia