Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2019, 15:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Už aj Coca-Cola ponúka predplatné. Zákazníci si budú môcť vychutnať 20 nových nápojov ako prví

NEWS COCA-COLA NÁPOJE
Uložiť Uložené

Cena za predplatenie šiestich mesiacov nie je pritom vôbec vysoká.

Coca-Cola nedávno otvorila takzvaný Insiders Club, ktorý aktuálne predstavuje uzavretú skupinu 1 000 ľudí. Tí budú môcť ako úplne prví zákazníci na svete ochutnať 20 nových nápojov od Coca-Coly, ktoré by sa mali do oficiálneho predaja dostať až začiatkom roku 2020, píše portál Hypebeast.

Medzi nimi budú môcť okúsiť aj energetický drink s názvom Coke Energy. K týmto vymoženostiam sa tisícka vyvolených ale nedostala zadarmo. 6-mesačné predplatné ako prístup k nápojom jednotlivcov vyšiel na $ 10 dolárov mesačne.

Druhou možnosťou bolo zaplatiť si 6 mesiacov dopredu v cene $ 50, čím predplatiteľovi zvýšil jeden mesiac zdarma. Insiders Club bol podľa manažérky McCrea O’Haire založený z dôvodu, aby sa k rozmanitým nápojom od Coca-Coly dostali hlavní fanúšikovia medzi úplne prvými. Vstup do klubu je aktuálna uzavretý, ale skalní nadšenci značky sa môžu už teraz priradiť na čakací list.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Coca-Cola (@cocacola),

Domov
Zdieľať
Diskusia