Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2019, 19:25
Čas čítania 0:00
Peter Puterka

Billie Eilish je ženou roku. Ako ovplyvnila smrť Juice WRLDa jeho počúvanosť?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Nový týždeň začni prehľadom dôležitých udalostí z posledných dní.

Posledný týždeň pred Vianocami začína a my ti opäť prinášame prehľad zaujímavých udalostí. Ženou roka je Billie Eilish. Toto ocenenie si odniesla z Billboard Women of the year in Music 2019. Ženou dekády je Taylor Swift, ktorá je aj najlepšie zarábajúcou osobnosťou roka 2019 podľa Forbes. 

Ak ťa zaujímajú voľby, pripravili sme pre teba prehľad a základné fakty, ktoré by si mal vedieť o kandidátkach strán. Voľby sa budú konať už 29. februára 2020. O tvoj hlas sa uchádza 24 strán a niekoľko stoviek kandidátov. Aby sa dostali do parlamentu, ich strana musí získať aspoň 5% hlasov. 

Odporúčané
Všetko, čo by si mal vedieť o kandidátkach strán, ktoré sa uchádzajú o hlasy v parlamentných voľbách Všetko, čo by si mal vedieť o kandidátkach strán, ktoré sa uchádzajú o hlasy v parlamentných voľbách 15. decembra 2019, 14:55

Okrem toho ti ukážeme, kam sa môžeš ísť lyžovať z Bratislavy. Aj tento rok sme boli na rakúskom Stuhlecku, kam nás doviezol autobus Slovak Lines. Celodenný skipass si môžeš kúpiť za menej ako 60 eur. 

Odporúčané
Najbližšia lyžovačka z Bratislavy je na Stuhlecku. Nechaj sa doviezť až na kopec Najbližšia lyžovačka z Bratislavy je na Stuhlecku. Nechaj sa doviezť až na kopec 10. decembra 2019, 9:47

Ukážeme ti, ako bude vyzerať nový Xbox. Jeho predaj sa síce spustí až pred Vianocami 2020, predstavenie však už máme za sebou. Okamžite po jeho odhalení sa spustil rad vtipov na jeho dizajn, ktorý vraj pripomína chladničku či raketomet. Nezabudni tiež počúvať náš freshnews podcast, v ktorom najnovšie rozprávame o násilí na ženách.   

Domov
Zdieľať
Diskusia