Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Slovak Lines.
10. decembra 2019, 9:47
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Najbližšia lyžovačka z Bratislavy je na Stuhlecku. Nechaj sa doviezť až na kopec

Najbližšia lyžovačka z Bratislavy je na Stuhlecku. Nechaj sa doviezť až na kopec
Zdroj: stuhleck.com
REFRESHER
Uložiť Uložené

Ak sa rozhodneš stráviť deň na kopci, nemusíš riešiť logistiku, náročné šoférovanie a dokonca ani drahé ubytko.

Zimné športy majú svoje čaro, no zorganizovať poriadnu lyžovačku nie je zrovna najjednoduchšie. Naplánovať cestu či ubytovanie ak pôjdeš na viac dní blízko lyžiarskeho strediska musíš dlho predtým, než si vychutnáš prvú jazdu. Ak si vodič, na svahu sa neosviežiš pivom a po náročnom lyžovaní budeš potrebovať energiu na cestu späť.

 

My ti vďaka nášmu zážitku na minuloročnej celodennej lyžovačke so Slovak Lines vieme odporučiť perfektný spôsob, akým sa týchto starostí vieš zbaviť.

Čo všetko stihneš za jeden deň

Všetko to začne na Autobusovej stanici v Bratislave. Možno si budeš s lyžiarskym výstrojom či snowboardom v ruke chvíľu pripadať, že tam nepatríš, všetko sa zmení, keď stretneš ďalšiu skupinku ľudí, ktorí vyzerajú rovnako a práve nastupujú do autobusu na nástupišti číslo 4

Aby si si mohol vychutnať čerstvo upravený svah, odchod je už o siedmej ráno. V porovnaní s cestou do práce ťa však nečaká žiadna tortúra. Práve naopak, na Autobusovej stanici máš s lístkom na Stuhleck parkovanie zadarmo a v moderných autobusoch si budeš môcť oddýchnuť na pohodlných sedačkách a pripraviť sa tak na poriadny zážitok. V autobuse dostaneš do ruky zlacnený skipass na celý deň.

O dve hodiny vystúpiš priamo na parkovisku lyžiarskeho strediska obkolesený zasneženou prírodou. Pri dobrej viditeľnosti na teba čaká panoráma Álp z výšky 1774 mnm, ktorú uvidíš z hornej stanice lanovky.

Priamo na kopci nájdeš 26 kilometrov zjazdoviek všetkých náročností, veľkú ponuku občerstvenia, kde si môžeš dať kávu, tradičnú jablkovú štrúdľu ale aj poriadny obed.  Miesto na oddych bude aj v autobuse, ktorý bude čakať na parkovisku, pričom si v ňom budeš môcť počas obeda oddýchnuť. Zájazd odchádza zo strediska o 16.30 a do Bratislavy príde po 18.00. 

Lyžiarsku sezónu začni na Autobusovej stanici Nivy. Aj tento rok si ju môzeš vychutnať fullservice
Lyžiarsku sezónu začni na Autobusovej stanici Nivy. Aj tento rok si ju môzeš vychutnať fullservice Zdroj: Refresher

Autobus na Stuhleck jazdí každý víkend, počas sviatkov a prázdnin od decembra do konca marca. Všetky termíny nájdeš na webe Slovak Lines. Lístok si môžeš najpohodlnejšie kúpiť cez mobilnú appku.

 

So snehovou nádielkou to tento rok vyzerá veľmi sľubne. Sledovať ju môžeš na priamo na stránke strediska. Najlepšie na tom je, že sa nemusíš báť či sa zájazd vypredá. Keď sa naplní autobus, prepravca automaticky pridá ďalší. 

 

Celodenný zájazd pre dospelého (19+) na Stuhleck so skipassom a dopravou si môžeš kúpiť v balíku za menej ako 60 €.

Ak máš menej ako 19 rokov, všetko  ťa bude stáť 55 €, cena pre deti (0-14) je 41 €. Doprava bez skipassu si môže kúpiť lístok za 25 €.

Lyžiarsku sezónu začni na Autobusovej stanici Nivy. Aj tento rok si ju môzeš vychutnať fullservice
Lyžiarsku sezónu začni na Autobusovej stanici Nivy. Aj tento rok si ju môzeš vychutnať fullservice Zdroj: Slovak Lines

Ak chceš zažiť lyžovačku v prvotriednom stredisku bez toho, aby si minul svoje celoročné úspory, celodenný skipass s dopravou je ideálnou voľbou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia