Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2019, 8:19
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Cristiano Ronaldo je len 25. najlepší hráč sveta, rozhodol počítačový algoritmus

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

CR7-čke sa táto sezóna zatiaľ príliš nedarí.

Rivalitu medzi Cristianom RonaldomLionelom Messim živia najmä médiá, no rozdielne názory majú aj futbaloví odborníci. Business Insider informuje o špeciálnom algoritme spoločnosti InStat, ktorý má porovnávať aktuálnu výkonnosť všetkých hráčov z 35 európskych futbalových líg.

Aktuálne najlepší je podľa posledného vydania tohto rebríčka práve útočník Barcelony Lionel Messi so 401 bodmi. Možno aj preto pred pár dňami získal prestížnu Zlatú loptu udeľovanú časopisom France Football. 

Odporúčané
Lionel Messi sa stáva najlepším futbalistom sveta, Zlatú loptu získava už po šiestykrát. Ronaldo na ceremoniál ani neprišiel Lionel Messi sa stáva najlepším futbalistom sveta, Zlatú loptu získava už po šiestykrát. Ronaldo na ceremoniál ani neprišiel 2. decembra 2019, 21:40

Útočníci dominujú aj ďalším pozíciám, druhý je totiž Hakim Ziyech z Ajaxu a za ním Kylian Mbappé, Riayad Mahrez či Ángel Di María a Neymar z francúzskeho PSG. 

Domov
Zdieľať
Diskusia