Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2019, 10:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Všetko o smrti Juice WRLDa a explózii plynu v Prešove. Slovenskom a svetom otriasajú smutné udalosti

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba prehľad všetkého dôležitého o tragických udalostiach z posledných dní.

 

Výbuch plynu v Prešove z minulého týždňa je jednou z najtragickejších udalostí tohto typu za posledných niekoľko desiatok rokov na našom území. O život prišlo osem ľudí a ďalší prišli o svoje domovy a strechu nad hlavou. Dnes je už oficiálne, že panelák zasiahnutý explóziou a následne plameňmi budú záchranné zložky rozoberať od vrchných poschodí a uvidí sa, či ho nakoniec zbúrajú celý. 

Okrem toho hudobný svet zasiahla náhla smrť rapera Juice WRLDa, ktorý zomrel za zatiaľ nejasných okolností. Aj keď, v posledných hodinách už uzreli svetlo sveta nepotvrdené informácie o tom, čo sa mohlo stať. Americký raper po sebe zanechal množstvo hitov a lúči sa s ním celý hudobný priemysel. 

To nie je ani zďaleka všetko, v najnovších Freshnews si povieme aj o množstve iných noviniek zo sveta hudby či športu. Dozvieš sa, aký bizarný môže byť kresťanský simulátor a taktiež si pripomenieme video Joe Trendyho, v ktorom naložil Selassiemu.  

Odporúčané
Slováci vyzbierali obetiam tragédie v Prešove stovky tisíc, firma ponúka postele zadarmo. Čo sa udialo od explózie o 12:12:52? Slováci vyzbierali obetiam tragédie v Prešove stovky tisíc, firma ponúka postele zadarmo. Čo sa udialo od explózie o 12:12:52? 8. decembra 2019, 10:31
Domov
Zdieľať
Diskusia