Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2019, 12:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najkrajšou hokejovou roztlieskavačkou na Slovensku je Košičanka. Východniarky obsadili aj druhé a tretie miesto

REFRESHER
Uložiť Uložené

Do hlasovania sa zapojilo skoro 20-tisíc Slovákov, ktorí za víťazku označili Kristínu z metropoly východu.

Najvyššia slovenská hokejová súťaž vyhlásila pred niekoľkými týždňami súťaž, v rámci ktorej mali fanúšikovia vybrať najkrajšiu roztlieskavačku. Víťazkou Miss cheerleader Tipsport ligy sa stáva 21-ročná Košičanka Kristína, ktorá tak získava okrem titulu aj auto, ktoré bude môcť mesiac využívať. Cheerleaderky sú neoddeliteľnou súčasťou zápasov Tipsport ligy na väčšine štadiónov a zdá sa, že práve Steel aréna dokáže potešiť nielen fanúšikov kvalitných športových výkonov. 

Odporúčané
Slovan Bratislava bude hrať najvyššiu ligu. Aj napriek finančným problémom dostal licenciu Slovan Bratislava bude hrať najvyššiu ligu. Aj napriek finančným problémom dostal licenciu 1. augusta 2019, 13:24

Na druhom a treťom mieste sa totiž rovnako umiestnili obyvateľky metropoly východu, ktoré pravidelne podporujú hráčov HC Košice. Strieborná skončila 22-ročná Natália, bronz si odniesla rovnako mladá Fanni. Ďalšie tri miesta obsadili roztlieskavačky bratislavského Slovanu. 

Dohromady sa do hlasovania zapojilo približne 18-tisíc Slovákov a anketa by sa mala čoskoro dočkať aj ďalšieho kola. Pochopiteľne, ide v prvom rade o aktivitu, ktorá by mala na štadióny prilákať ešte viac divákov, zároveň platí, že tanečné choreografie sú štandardom aj v najvyšších zámorských športových ligách vrátane NHL. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#pracant #asccheerleaders @asc_cheerleaders_official @hckosiceofficial @tmacej_photo

Príspevok, ktorý zdieľa Kristína Kolibárová (@kolibarka),

Domov
Zdieľať
Diskusia