Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 13:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovan Bratislava bude hrať najvyššiu ligu. Aj napriek finančným problémom dostal licenciu

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský zväz ľadového hokeja rozhodol, že hokejový Slovan môže byť súčasťou Tipsport ligy.

Slovenský zväz ľadového hokeja rozhodol o tom, že HC Slovan Bratislava bude môcť v nasledujúcej sezóne hrať v najvyššej domáce hokejovej lige. Hokej.sk informuje, že sa Slovanu podarilo dohodnúť na splátkových kalendároch so všetkými hráčmi a licenciu oficiálne dostane, keďže splnil hlavnú požiadavku. 

Odporúčané
Zväz zmenil pravidlá Tipsport ligy, ktoré dávajú šancu zadĺženému Slovanu. Milióny eur môžu hráčom zaplatiť neskôr Zväz zmenil pravidlá Tipsport ligy, ktoré dávajú šancu zadĺženému Slovanu. Milióny eur môžu hráčom zaplatiť neskôr 18. júla 2019, 12:30

Ešte pred pár týždňami sme informovali o tom, že SZĽH  zmenil pravidlá Tipsport ligy, aby dostali Belasí možnosť uchádzať sa o prijatie o mesiac neskôr. Dostali čas na vyriešenie všetkých finančných problémov, aj keď pôvodné stanovy určovali posledný termín o 30 dní skôr. Predpokladá sa však marketingový prínos Slovana, čo mohlo zavážiť aj v tomto prípade. 

Odporúčané
Hokejový Slovan dlží hráčom milióny, hrozí mu, že nebude hrať ligu Hokejový Slovan dlží hráčom milióny, hrozí mu, že nebude hrať ligu 5. júla 2019, 12:21
Domov
Zdieľať
Diskusia